Volg ons op: Facebook

1e afspraak

Zodra je over tijd bent en je hebt een zwangerschapstest gedaan kun je ons bellen om een afspraak in te plannen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. De eerste afspraak, ook wel intake genoemd, plannen we rond 7-8 weken zwangerschap, dat is een goede periode om de eerste echo te maken, we kunnen dan zien of het hartje klopt. 

De eerste afspraak duurt ongeveer 45 minuten. We bespreken je medische geschiedenis, gezondheid en eventuele ziektes in je familie(s). Verder praten we over mogelijke eerdere zwangerschappen en bevallingen. We geven informatie en adviezen en geven verschillende folders mee.

We meten je bloeddruk en gewicht. Ook krijg je, als je dit wilt uitleg over onderzoeken die vroeg in de zwangerschap (prenataal) al mogelijk zijn. Tijdens de intake is er natuurlijk ook gelegenheid om jullie vragen te stellen.

Als er voorafgaande aan de afspraak al bijzonderheden of vragen zijn, kun je ons natuurlijk altijd bellen.

Wij willen je vragen om vóór je eerste afspraak een inschrijfformulier in te vullen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Ben je over tijd en wil je graag bij ons een zwangerschapstest doen, dan kan dat ook. Er zijn verder geen kosten aan verbonden; GRATIS dus! Bel even voor een afspraak.